Kinda Fancy | STYLE

Hi guys!

Hellurei!

Fall is here and I’m back to Porvoo and not-wearing-gym-clothes-all-the-time!

Syksy on täällä, olen takasin Porvoossa ja vihdoin on hetki, jolloin ei tarvitse käyttää jumppavaatteita koko ajan! 

I wore this outfit when me and my friend were going to a bar to see my lil bro’s band. Something really comfy but that shiny shirt and shoes makes it look put together and kinda fancy.

Laitoin tämän asun päälle, kun käytiin ystäväni kanssa katsomassa pikkuveljeni bändiä Lepakkomiehessä. Jotain tosi rentoa, mutta kimalteleva paita ja hopeat kengät tekevät asusta enemmän yhteinäisen ja ehkä  hieman fiinimmän. 

I’m getting more kicks out of simpler way of styling. Think it has something to with the whole minimalism feel I’ve been on lately. Less stuff is just so much easier. Anyone with me? Not going to call myself a minimalist yet but I’m getting there.

Oon hirmu fiiliksissä simppelimmästä pukeutumisesta. Varmaan on jotain tekemistä sen kanssa, että muutenkin on innoissaan minimalistisemmasta elämäntyylistä. Kun on vähemmän tavaraa, on vaan niin paljon helpompaa. Joku kenties samaa mieltä? En kutsu itseäni vielä minimalistiksi, mutta sitä kohden ollaan pikkuhiljaa menossa. 

SONY DSC

Trousers : Vero Moda

Shirt: Zara

Shoes: Vagabond

Choker: Thrifted / Second Hand

SONY DSC

Btw: loving Naked 2 Palette at the moment!

SONY DSCSONY DSC

Hope you are all doing well. If some thoughts came through your mind or you just liked this post, please be welcome to leave a comment below 🙂

Take Care<3

Toivottavasti teillä kaikki hyvin. Jos jotain ajatuksia heräsi tai muuten vain tykkäsit postauksesta, niin jätä ihmeessä kommenttisi tuonne alas 🙂 

Haleja<3 

Share: