Luomassa Ihannevaatekaappia 2018

Luomassa Ihannevaatekaappia 2018

Hellurei ja vielä kerran hyvää uutta vuotta 2018!

Nyt se sitten alkoi: nimittäin matka kohti ihannevaatekaappia!

Olen ollut jo pitkään ( niin kauan, kun jaksan muistaa ) kiinnostunut pukeutumisesta, muodista ja nyt tietenkin eettisemmästä tavasta pukeuta. Pienestä pitäen, olen saanut ilmaista itseäni pukeutumisella. Olen lukenut erilaisia kirjoja, lehtiä/blogeja ja ahdannut itseni niin täyteen tietoa tyylistä kuin mahdollista, eikä tiedonjanoni ole vielä ehtynyt. Eikä myöskään intohimoni löytää uusia keinoja, jolla pukeutumisesta voi tehdä vielä helpompaa, eettisempää ja persoonallisempaa.

Onnekseni sain pari vuotta työskennellä vaatekaupassa, jossa pukeutumisvinkkien antaminen oli itsestäänselvyys. Rakastin tehdä stailauksia, jossa sain syventyä asiakkaan persoonan korostamiseen. Löytämään sitä omaa uniikkia tyyliä ja itsevarmuutta.

Tämän vuoden haluankin siis omistaa ihannevaatekaapille ja sen rakentamiselle. Se prosessi kannattaa aloittaa siitä ehkä tärkeimmästä eli oman tyylin löytämisestä.

 

 

loyda-tyylisi-meeritoivonen.sarja

 

Eli nyt siis kymmenen videon ja blogipostauksen ajan paneudutaan näihin kymmeneen eri vaiheeseen, joilla löydetään se oma tyyli.

Toivottavasti lähdet mukaan tähän matkaan ja jos herää mitä tahansa kysymyksiä tai toiveita, laita ihmeessä viestiä Instagramissa tai kommentoi ne tuohon alas!

 

Haleja!

*M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *