Pintaraapaisu Dubaista

Hellurei!


Matkustaminen on mulle yksi elämän mahtavimmista asioista. Aina kun vaan pystyn, lähden reissuun! Vuodenvaihde on ollut yleensä hyvä ajankohta, koska joululomalla sietääkin nähdä hieman aurinkoa.

Saimme Henun (poikaystäväni) kanssa päähämme, että meidän pitää päästä yhdessä lomalle. Kaukosuhde ei ole helpoimmasta päästä, varsinkin kun näkee toista vain sen muutaman päivän kerrallaan. Siinä vaiheessa kehtaa lähteä kullan kanssa uima-altaan reunalle viikoksi.

Seuraavaksi tuli kysymys: minne?

Olin kuullut ja lukenut paljon Dubaista. Vaikutti tyrmäävältä mestalta missä olisi kaikkea. Ainoa ongelma oli, että se oli hieman tyyriimpi kuin esimerkiksi Barcelona. Selailtiin eri vaihtoehtoja, mutta Dubai voitti jokaisen. Sinne oli päästävä.

Tässä muutama fiilistely kuva meidän “lemmenlomasta” kuten ihana ystäväni minulle sen ilmaisi. Otin myös videomateriaalia, joten pieni vlogi on vielä tulossa Youtube-kanavalleni 😉 katso video tästä!

SONY DSCSONY DSCSONY DSCPullman Hotel oli kiinni Deiran City Centre kauppakeskuksessa, josta pääsimme hisillä suoraan kaupoille. City Centre Mall oli yllätävän iso mittakaavaltaan ja useammankin kerran pitkän kiertelyn jälkeen Dunkin Donutsista lähti kaffet ja donitsit mukaan!SONY DSCSONY DSCUusi vuosi tuli vietettyä hotellillamme. Dubaissa väkiluku on suuri (2,106 miljoonaa) ja välimatkat pitkät, joten taksijonossa seisoskelun sijaan tilattiin viinipullo huoneeseen ja nautittiin illasta terassilla. Lopuksi vielä tilattiin pizzat kahdesta eri paikasta suoraan huoneen ovelle! SONY DSCSONY DSCSONY DSCVaikka lomalla oli kyse enemmän rentoutumisesta ja akkujen latauksesta, niin Henun kanssa kuitenkin mietittiin kaikenlaisia eri aktiviteetteja. Kuten sanottu Dubaissa ihmisiä on paljon, joten moneen paikkaan ei enää päässyt. Esimerkiksi Dubai Sky Dive oli varattu seuraavaksi 2 KUUKAUDEKSI!

Vinkkinä siis > Jos haluat olla Dubaissa erittäin aktiivinen, VARAA PAIKKASI AJOISSA!SONY DSCOnneksi Desert Safarilla oli tilaa, joten yksi päivä vietettiin aavikolla ajellen ja leirissä hengaillen.

Aluksi ajattelin, ettei aavikolla kyyti voi olla pomppuinen, mutta oi kuinka väärässä olinkaan. Yritin ottaa videota meidän ajelusta, mutta kamera ei pysynyt kädessä. Älysin myös kuinka loistava keksintö turvavyö on.

Itse leirialueella oli illalla ruokailu ja esityksiä, joihin kuului mm. tulennielijä ja napatanssija.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCTuossa ollaan juuri lähdössä katsomaan mitä Dubain yöelämä tarjoaa. Koska ehdimme käydä vain yhdellä klubilla, en sen tarkemmin uskalla arvostella enkä kertoa kuin että, Dubaista löytyy suoristin naisten vessasta ja sisällä saa polttaa.SONY DSCMaailman korkein rakennus Burj Khalifa (828 m).SONY DSCIMG_2399IMG_2411IMG_2413IMG_2423Näin Henun sanoin: Reissu oli mahtava ja Dubai jees. En sitä itse osannut sanoa paremmin. Totta kai Dubai löi järjen pois komeudellaan ja suuruudellaan, mutta tuntui, ettei viikko riittänyt ihan pääsemään käsiksi siihen mitä kaikkea siellä olisi voinut vielä kokea.

Onko muilla kokemuksia Dubaista tai kenties halua sinne matkustaa? 

Tsemppiä!

*Meeri