Vaatekaapin Analyysi | Ihannevaatekaappi 2018

Vaatekaapin Analyysi | Ihannevaatekaappi 2018

 

Hellurei!

 

Nyt, kun vaatekaappi on siivottu, on aika ottaa muistiinpanovälineet käteen ja aloittaa tiukka vaatekaapin analysointi.

 

Vaatekaapin analysointi on juuri niin tarkka kuin itse haluat. Joillekkin saattaa riittää vain muutama vilkaisu omaan vaatekasaan, niin osaa sanoa, että missä mennään. Mitä tarkemmin kuitenkin jaksat analysoida vaatekaapin sisältöäsi, sitä enemmän saat tästä koko prosessista irti. Tarkoituksena on katsoa omia lempparivaatteita ja päätellä niistä jotain omaan tyyliin liittyen.

Voit aloittaa analysoinnin esimerkiksi väreistä, materiaaleista ja malleista. Tässä vaiheessa voi jo erotella ylä-ja alaosat. Kuinka pitkää hihaa tykkää käyttää, levenevätkö lahkeet yms. Asusteet jätin vielä huomiotta, koska siitä on tulossa erillinen postaus ja on ehkä helpompi keskittyä yhteen isooon palaan kerrallaan.

Kokosin avustavat kuvat, jotka voi vapaasti ladata itselleen, tulostaa tai vaikka tallentaa omaan Pinterest-tauluunsa! Tuosta löytyy ainakin tärkeimmät ja yleisimmät kohdat, jotka kannattaa ottaa huomioon.

vaatekaapin-analyysi-pinterest

 

Toiseen osioon jätin paljon tyhjää tilaa, jotta voit itse keksiä parhaat avainsanat kuvaamaan omia lempivaatteitasi. Tuo “lempivaatteeni on” tarkoittaa, että koko lempparivaatepinostasi otat sen kaikkein kalleimman ja ihanimman vaatekappaleen. Sen, jota haluaisit käyttää joka ikinen päivä ja jota et millään raaski heittää likapyykin sekaan. Millainen se vaate on? Mitä materiaalia? Mikä malli? Yksityiskohtaisesti kirjoitat ylös ja koita miettiä, miksi pidät juuri siitä vaatteesta niin älyttömän paljon?

 

 

Mitä yksityiskohtaisemmin kirjoitat ylös mitä vaatekaappisi sisältää, sitä paremmin tiedät mitä vaatekaappisi sisältää. Kuulostaa TODELLA yksinkertaiselta, mutta kuinka hyvin me oikeasti tiedämme mitä vaatekaappimme sisältää ja kuinka isoa prosenttia käytämme?

Vaatekaapin analysoimisessa hienoa on se, miten oman tyylin löytäminen voi olla niin lähellä. Nyt tiedät itse tarkasti mistä vaatteista pidät tai mitä tykkäät käyttää usein, joten on luonnollista, että tyylisi kehittyy niiden vaatekappaleiden ympärille. Ne yleensä myös vastaavat omaa elämäntilannettasi, johon päästään jo seuraavassa postauksessa.

 

 


 

Jos pidit tästä postauksesta ja videosta, muista tilata kanava!

Haleja!

*M
Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *